Persondatapolitik

Frisør Charlene er ansvarlig for de personlige oplysninger, du videregiver og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse. 

Som følge af din aftale med frisør charlene acceptere du denne privatlivspolitik. 

Som kunde beder vi om dine almindelige kontaktoplysninger, når du bestiller tid. Det er fornavn, efternavn, telefonnummer og evt e-mail adresse. De personoplysninger som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af Os. 

Alle vires data opbevares i et kartotek som holdes fortroligt og aflåst, i henhold til Datatilsynets foreskrifter og regler. 

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med Frisør Charlene består. 

Når du køber en service hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation på dine aftaler og behandlinger. Under vores løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig. 

Dine personoplysninger vil efter gældende regler blive opbevaret aflåst. Ved ophør som kunde i salonen, vil dine personoplysninger blive opbevaret i en periode på 2 år. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, vil alle personoplysninger vedrørende Dig blive slettet. 

Du har som kunde hos os, ret til selv at få indsigt i alle personoplysninger vedr dig selv og i givet fald få adgang til personoplysningerne. Du er ligeledes berettiget til at få personoplysninger om dog selv rettet eller slettet. 

Hvis du ønsker adgang til de personoplysninger, som er registreret om dig hos Frisør Charlene, skak du rette henvendelse til os enten på vores adresse el via telefon. 

 

Frisør Charlene

Hørkær 2B st. 2730 Herlev

Egedal Centret 44B, 1.Sal, 3660 Stenløse

CVR: 37583529

Telefon: 28 59 70 16

 

Hvis du ønsket at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til:

Datatilsynet

Borgergade 28,5

1300 København K

Telefon: 3319 3200

Email: dt@datatilsynet.dk

VIP listen

Tilmeld dig

VIP-listen

Tilmeld dig min VIP-liste og modtag nyheder om kampagner før alle andre, eksklusive tilbud og meget mere.