Tørshampoo | brug af hårproduktet

Tørshampoo er måske et af de vigtigste stylingprodukter, når du har langt hår. Hårproduktet kan nemlig både være tidsbesparende og styling-preppende.

1. Hurtig hårvask

Du kender sikkert de morgener, hvor du søvndrukken og gentagne gange trykker på snooze-knappen for lige at ligge liiiiidt længere i sengen. De morgener, hvor hårvasken må udskydes, behøver du slet ikke døje og nøjes med fedtet hår. Med få tryk kan du nemlig spraye dig til en hurtig hårvask og dermed spare tid på hårvasken. Som var det tryllestøv, sørger den matterende tørshampoo for at absorbere det naturlige fedt, som din hovedbund danner, og du er dermed fri for det glinsende garn.

Du kan også bruge tørshampoo til at forebygge fedtet hår. Spray den i håret allerede inden, lokkerne når at blive fedtet. På den måde ligger hårproduktet klar til at suge fedtet, så snart det frigives fra hovedbunden.

2. Mere fylde til håret 

Brug også tørshampoo, hvis du fra naturens side er udstyret med fladt hår og dermed mangler lidt fylde til frisuren. Tørshampoo kan løfte lidt op i dine lokker og få dit hår til at se mere voluminøst ud. Tag en sektion hår, spray indtørshampooen ind ved rødderne på underside af hver sektion. Hold flasken i en afstand af 20-30 cm, inden du sprayer flaskens matterende tryllestøv ud over din hovedbund. På den måde sprayer du en større sky, der fordeler sig på håret og giver et bedre resultat, og du undgår, at produktet ikke lægger sig i store støvede plamager i din hovedbund. 

Sørg for at massere tørshampoo ind i hårrødderne, som var det en almindelig shampoo, som du kender den fra bruseren. Tørshampooen lægger sig nemlig udenpå håret, hvis du ikke masserer det ind – og så virker hårproduktet ikke optimalt. 

VIP listen

Tilmeld dig

VIP-listen

Tilmeld dig min VIP-liste og modtag nyheder om kampagner før alle andre, eksklusive tilbud og meget mere.